Arama
Arama Sonuçları
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Kastamonu, İlber Ortaylı’nın en güzel şehir listesinde
Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın kaleme aldığı Hürriyet’te ki yazısında, Türkiye’nin eylül ve ekim aylarında gezilmesi en kolay ve güzel şehirlerini sıraladı. Yaptığı sıralamada Karadeniz bölgesinden Kastamonu’yu gösterdi.
En yaşanabilir şehirler açıklandı: listede Kastamonu yok
ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri listesini yayınladı. Yaşanabilir kentler araştırmasında şehirleri yaşanabilirlik, yenilikçilik, hizmetlere erişilebilirlik, üretim potansiyeli, ticaret becerisi verilerine göre sıralayan derginin elde ettiği sonuç ise ortaya şaşırtıcı bir sonuç çıkardı. Açıklanan listeye göre, Kastamonu listede bulunamadı
İşte Kastamonu’nun görkemli doğa hazinesi: Ilgaz Dağları Milli Parkı
Kuzey Anadolu'nun muhteşem güzelliklerinden biri olan Ilgaz Dağları Milli Parkı, hem doğa severlerin hem de macera arayanların vazgeçilmez bir adresi. Bu yazımızda, bu eşsiz parkın iç yüzünü keşfedeceğiz. Peki Ilgaz Dağları Milli Parkı nerede, nasıl gidilir? Ilgaz Dağları Milli Parkında neler yapılır?
Bayramda Kastamonu'da gezilecek yerler
Kastamonu'da nerede gezilir? Kastamonu'da gezilecek yerler neresi? bayramda nereye gidilir? soruların cevapları haberimizde
Kastamonu Merkez'de Nereye Gidilir? Kastamonu Merkez'de Gezilecek Yerler
Kastamonu Merkez, zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile tanınan, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde yer alan bir şehirdir. Peki Kastamonu'da nereye gidilir? Kastamonu'da nerede gezilir? işte Kastamonu Merkez'de gezilecek yerler
Abana: Kastamonu'nun Gizli Sultanı, Abana nasıl bir yer ? Kastamonu'nun ilçesi olan Abana'da gezilecek yerler
Kastamonu’nun üst kısmında yer alan Abana, ülkemizin mitolojik yerleri arasına girerek asıl sonuçlarını ortaya çıkardı. Abana, Kastamonu ilinin şehirleri arasında en eski olanı olmakla çok önemli bir tarihi özellik barındırmaktadır. Öyle ki, bölgede bulunan tarihi mekanlar, dini anıtlar ve arkeolojik alanlar ile Kastamonu’yu çevreleyen, aralarında çok enteresan detaylar bulunan önemli şehirler arasında yer almaktadır.
İstanbul Adana Uçak Bileti
Akdeniz’in lezzetleriyle ünlü şehri Adana, her yıl binlerce ziyaretçi ağırlar. En çok misafir ağırladığı şehirlerin başında ise İstanbul gelir. Festivalleri, tarihi yapısı, edebiyat ve kültür zenginliği ve meşhur lezzetleriyle ün kazanan Adana seyahati karar veren yolcular uygun fiyatlı İstanbul Adana uçak bileti arıyor.
“Zamana karşı yarışıyoruz”
İl Koordinasyon Kurulu 3’üncü Dönem 4’üncü Toplantısı dün Vali Avni Çakır başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurum Müdürleri Kastamonu ilinde yapılan projeler ve çalışamlar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Vali Avni Çakı rburada yaptığı konuşmasında; “Sonuç odaklı çalışmaya gayret ediyoruz. Zaten böyle çalışmazsak, teferruatta, mevzuatta boğuluruz. O yüzden hem zamana karşı yarışıyoruz, hem de işlerimizi en uygun kalitede, en uygun maliyette yapma gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda karşılıklı işbirliğimiz çok önemli” ifadelerine yer verdi.
AYGAD Hanönü’de
Kastamonu'nun Hanönü ilçesini ziyaret eden Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği üyelerine kentin tarihi ve kültürü hakkında bilgiler aktarıldı.
Kastamonulular Google'da en çok ne aratıyor?
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgiye ulaşım her geçen gün kolaylaşırken; tüm Dünya'da olduğu gibi ilimizde de ilk bilgi talep ettiğimiz yer arama motoru Google oluyor. Peki Kastamonuluların Google'da en çok kullandığı kelimeler neler?
Kastamonu’da gezilecek yerler neresi ? Kastamonu’da nerelerde gezilebilir ?
Öncelikle Kastamonu’ya gittik fakat nasıl bir seyahat planı yapmalıyız sorusunu cevaplamak gerekiyor. Çünkü sadece güzel yerleri sıralayınca vakti iyi kullanmak için plan da yapmak gerekli. Çünkü aksi şekilde daha az yer görme ihtimali doğuyor.